Emily fortsat i top-10, og Nicole går kanon runde på LPGA Touren

Emily gik 2. runde i 69 slag og holdt sig dermed i top-10 efter 36 huller af LPGA Tour turneringen i Canada

Emily K. Pedersen holdt sig blandt de ti bedste efter en 69’er, mens Nicole B. Larsen gik en flot 67’er slag og klarede dermed cuttet.
Efter 1. runde lå Emily på en delt sjetteplads i -6, og i går blev det til en runde i 69 slag (-3), og dermed faldt Emily en smule tilbage til en delt 10. plads efter de første 36 huller af Manulife LPGA Classic i Ontario. Med en samlet score i -9 er Emily dog blot tre slag fra de førende spillere.
Rent statistisk var det lange spil ganske solidt, idet det blev til 11 ud af 14 fairways og 13 greens in regulation, mens putteren var i aktion 29 gange. Emily fik omsat det gode spil til fem birdies, mens to bogeys trak scoren i den anden vej.
Trods tilbagegangen på leaderboardet var det endnu en flot runde for den 21-årige dansker, som virkelig har fået en kanon start på sin LPGA Tour karriere. Det var Emilys niende runde på den amerikanske tour i 2017, og blot en enkelt gang er Emily blevet noteret for en runde over par. Den samlede score i forhold til par lyder på -23, hvor det bl.a. to gange er blevet til en 66’er.
– Læs også: Super start af Emily på LPGA Touren i Canada
Nicole B. Larsen gik en super runde i 67 slag (-5) og hoppede dermed op på den rigtige side af cutgrænsen. Nicole deler 48. pladsen i -4 efter de første 36 huller og er dermed fem slag efter Emily og en top-10 placering. På 9. hul afsluttede Nicole med en eagle, og gjorde dermed Emily kunsten efter fra i går.
Turneringen i Ontario føres af tre spillere i -12, og heriblandt finder vi amerikanske Lexi Thompson, som gik en flot bogeyfri 65’er (-7). Thompson ligger nr. fire på verdensranglisten og har spillet utrolig godt på det seneste, så man kunne sagtens forestille sig, at de andre spillere i toppen af leaderboardet holder et vågent øje med den populære amerikaner i weekenden.
Efter gårsdagens runde skrev Emily på Facebook: “-9 going into the weekend and we’re ready for it!”, og på Viasat Golf og Viaplay kan man i aften følge Emily i hendes bestræbelser på endnu en god runde på LPGA Touren. Sendetiderne kan som altid ses på vores TV-side.
Manulife LPGA Classic, leaderboard