Mickelson og Scott spillede sig ind i top-20 i Memphis

Efter første runde af FedEx St. Jude Classic var der ikke mange af de store navne, der rørte på sig for alvor. Fredag fik både Phil Mickelson og Adam Scott dog momentum, og spillede sig selv ind i topkampen inden finalerunderne.
Mickelson havde gang i en fantastisk runde, men en ærgerlig dobbeltbogey på sidste hul betød en mindre deroute. En anden runde i -3 samlet var dog nok til at spille sig op på en delt 18. plads i -4 samlet.
— Læs også: Mickelson trækker sig fra US Open
Torsdag kæmpede Adam Scott med putteren, hvilket ikke er et godt tegn inden næste uges helt store test ved US Open, men noget tyder på, at han fik det rettet til anden runde. I hvert fald gik australieren dagens bedste runde fredag med en 64’er (-6) og sprang frem til en delt 11. plads i stillingen i -5 samlet.
Rickie Fowler, der er nævnt som en af favoritterne til næste uges major, fik blot to runder i Memphis, efter at have misset cuttet med tre slag.
Føringen deles af Chez Reavie, Sebastian Munoz og Charl Schwartzel, der alle er i -9 efter de to første runder.
C More Golf sender masser af direkte golf fra USA i denne uge. Sendetiderne kan ses på Teetimes TV-oversigt.
FedEx St. Jude Classic, leaderboard