Nanna Koerstz diskvalificeret på Symetra Touren

De sidste fem dage har budt på sæsonens anden sejr på Symetra Touren, en førsteplads på pengelisten og en kvalifikation til US Women’s Open for Nanna Koerstz Madsen, men træerne vokser ikke ind i himlen.
US Women’s Open kvalifikationen blev udsat en dag grundet vejret, og derfor måtte Nanna Koerstz Madsen torsdag haste fra Boston til Chicago for at deltage i denne uges Four Winds Invitational på Symetra Touren, og noget kan tyde på, at det er gået lige lovligt stærkt for den brandvarme dansker.
Efter fredagens første runde glemte Nanna i hvert fald noget så elementært som at underskrive sit scorekort.
– Selvfølgelig er jeg skuffet over mig selv. Jeg spillede banen for første gang i dag, og jeg følte virkeligt, at jeg kunne sætte nogle lave scores i weekenden, så det er helt klart en misset mulighed. Det er en dum fejl, men forhåbentlig er det sidste gang nogensinde at jeg begår den, sagde Nanna til Symetra Tourens hjemmeside efter runden.
Dermed må Nanne vente lidt med at booke den billet der venter, såfremt det lykkes hende at vinde endnu en turnering på Symetra Touren i denne sæson. Vinder man tre turneringer, så får man straks et LPGA Tour kort til denne og næste sæson. Alternativt kan man slutte i top-10 på pengelisten, hvor Nanna efter to sejre fører suverænt.