Berger forsvarede sin titel i Memphis

Han startede på niendepladsen, men da støvet havde lagt sig, stod Daniel Berger alene på toppen af leaderboardet ved FedEx St. Jude Classic, og kunne dermed kalde sig selv forsvarende mester i Memphis.
Hverken Rafa Cabrera-Bello, Ben Crane eller Stewart Cink præsterede at veksle den delte førsteplads efter 54 huller til et trofæ. Alle tre gik finalerunden over par, og det gav altså plads til spillerne bagfra – herunder Berger.
En fejlfri runde med to birdies på hver side af banen var nok til at komme til -10, og dermed kunne Berger sidde i klubhuset og se sine konkurrenter smide det ene slag efter det andet, og til sidst kunne han gå fra spillerloungen og ud til præmieoverrækkelsen.
Charl Schwartzel og Kim Whee delte andenpladsen i -9 imens spillere som Phil Mickelson og Adam Scott klatrede ind i top-10 med gode søndagspræstationer.
I denne uge gælder det årets anden major, når US Open spilles på Erin Hills. Turneringen sendes på Viasat Golf og Viaplay, og sendetiderne kan allerede nu ses på Teetimes TV-oversigt.
FedEx St. Jude Classic, leaderboard