Dårlig danskerdag på LPGA Touren

Emily faldt tilbage på 4. runde, men stadig en flot turnering af den 21-årige dansker

Både Emily og Nicole faldt tilbage på finaledagen ved Manulife LPGA Classic. Jutanugarn vandt efter omspil og er ny verdensetter.
Emily K. Pedersen formåede ikke at bryde par på finaledagen ved Manulife LPGA Classic, og det betød, at den unge dansker faldt ud af top-20. Emily gik søndagens finalerunde i 73 slag (+1) og endte dermed turneringen i Canada i -9 på en delt 22. plads.
Emily fik en skidt start og kom hurtigt tre over par, men takket være birdies på 16. og 17. hul fik Emily begrænset skaden. Den delte 22. plads indbragte Emily ca. 18.000 dollars og et avancement til nr. 100 på LPGA Tourens rangliste, Race to CME Globe.
– Læs også: Emily nr. 14 efter 54 huller på LPGA Touren
Nicole B. Larsen sluttede desværre af med en runde i 77 slag (+5) og faldt tilbage til en delt 52. plads. Ugen indbragte ca. 6.000 dollars til ranglisten, hvor Nicole nu ligger nr. 113.
Lexi Thompson som førte turneringen efter 54 huller sluttede med bogeys på både 17. og 18. hul, og således skulle der omspil til for at finde vinderen af Manulife LPGA Classic, idet Thompson (72), Chun (70) og Jutanugarn (69) alle sluttede 17 under par. Thailandske Jutanugarn lavede en birdie på første omspilshul takket være et fantastisk put, og da hverken Thompson eller Chun kunne matche det, så kunne Jutanugarn lade sig krone som vinder af Manulife LPGA Classic 2017.
Med sejren, der indbragte 255.000 dollars, fulgte også titlen som verdens bedste kvindelige golfspiller, idet Jutanugarn overhaler Lydia Ko, når listen opdateres i morgen. Det er første gang, at den blot 21-årige Jutanugarn sidder på titlen som verdensetter.
Manulife LPGA Classic, leaderboard
https://www.youtube.com/watch?v=5H0ngy-lAeA