Emily starter weekenden i top-10 på LPGA Touren

Emily K. Pedersen har gang i en fremragende præstation ved Meijer LPGA Classic, hvor hun fredag formåede at følge op på en imponerende åbningsrunde, og dermed placerer sig på en flot sjetteplads inden weekenden.
Omgivet af verdensstjerner som Brooke Henderson, Lexi Thompson, Christie Kerr, Stacy Lewis og Shanshan Feng ligger danske Emily K. Pedersen godt til i toppen af leaderboardet på LPGA Touren.
De to første runder i 67 slag har sendt hende til -8 samlet. En delt sjetteplads og bare fire slag fra den førende canadier, Brooke Henderson. Kan Emily holde fast i spillet de følgende to runder, så ligger der et helt fantastisk resultat og venter på den 21-årige Smørum-spiller.
Også Therese O’Hara gik en fantastisk runde fredag. Hun vidste at hun skulle ud og score lavt, hvis det skulle blive til et klaret cut, og med blandt andet tre birdes i træk fra 12. til 14. hul præsterede Therese en runde i -4, og hun klarer sikkert cuttet på en delt 58. plads i -2 samlet.
Viaplay sender direkte fra LPGA Touren hver aften, imens Viasat Golf viser genudsendelsen hver formiddag. Sendetiderne kan ses på Teetimes TV-oversigt.
Meijer LPGA Classic, leaderboard