Nanna Koerstz tabte pusten på Symetra Touren

Efter en fremragende start, hvor hun lå godt til i toppen af leaderboardet, kom Nanna Koerstz Madsen i modvind på de sidste ni huller, og må tage til takke med en placering lidt længere tilbage i feltet ved Decatour-Forsyth Classic.
Med to sejre og flere topresultater allerede på denne sæsons Symetra Tour, er man efterhånden vant til, at se Nanna Koerstz Madsens navn figurere højt på leaderboardet. Således også efter otte huller af dagens første runde i Illinois, hvor danskeren var -3 og lå på en delt tredjeplads.
På bagni gik det dog lidt skævt for Nanna Koerstz, der måtte notere to bogeys og dermed kom i klubhuset i -1, hvilket rækker til en delt 44. plads.
Med to sejre i bagagen mangler den 22-årige Smørum-spiller, der fører pengelisten på Symetra Touren, blot at vinde én gang mere for at udløse et øjeblikkeligt LPGA Tour kort.
Turneringen føres af amerikanske Lindsey Weaver, der var rundt i -7 på førstedagen.
Decatour-Forsyth Classic, leaderboard