Harman fører men Justin Thomas stjal overskrifterne ved US Open

Dette års US Open har allerede været vært for flere rekorder, og lørdag satte Justin Thomas så en af de helt store, da han med en runde i -9 slog Johnny Millers 44 år gamle rekord for laveste runde nogensinde ved en US Open.
Den 24-årige Justin Thomas kaptapulterede sig selv 22 pladser frem i feltet og indtager nu andenpladsen sammen med Brooks Koepka og Tommy Fleetwood.
Runden i 63 slag er i sig selv imponerende, men at den indeholdt to bogeys og et misset eagleputt fra få meter, gør den blot endnu mere enestående.
Det er dog landsmanden Brian Harman, der fører feltet an ind til finalerunden søndag.
Med seks birdies og en bogey – hans kun anden hele ugen – strøg han til -12 samlet, og Harman, der vandt Wells Fargo Championship tidligere på sæsonen, kan nu fra spids jagte sin tredje PGA Tour sejr i karrieren og sin første major.
Rickie Fowler, der har ligget godt til hele ugen, står stadig med gode chancer for at hjemtage sin første major søndag. Efter en tredje runde i -4 er Fowler to slag efter Harman på femtepladsen.
Ingen af de øverste 16 spillere på leaderboardet har vundet en major, og der er dermed mere end almindeligt gode chancer for at der kommer et nyt navn med i den eksklusive klub, når det hele er overstået søndag aften.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra finalerunden. Sendetiderne kan ses på Teetimes TV-oversigt.
US Open, leaderboard