Nanna Koerstz avancerede på sidstedagen

Selvom man fører pengelisten og allerede har vundet to turneringer i indeværende sæson, så er Symetra Touren stadig fyldt med gode spillere og store udfordringer, og i denne uge måtte Nanna Koerstz Madsen – trods en god afslutning – nøjes med en plads længere tilbage i feltet.
En bogeyfri sidste runde i -2 sendte Smørum-spilleren til -4 samlet og en delt 27. plads ved Decatur-Forsyth Classic.
Placeringen betyder faktisk, at Nanna udbygger sin føring på pengelisten, da nummer to på listen – franske Celine Boutier – missede cuttet i denne uge.
Turneringen blev vundet af Thailands Chorphaka Jaengkit, der trods en finalerunde i ydmyge -2 formåede at forsvare sin førsteplads via to sene birdies. Inden da havde Tiffany Chan lagt pres på med en sidste runde i -9. Chan måtte dog i sidste ende se sig slået med et enkelt slag.
Decatur-Forsyth Classic, leaderboard
Symetra Tourens pengeliste (først opdateret når Nanna står til at have spillet syv turneringer)