Spieth fører Travelers Championship på PGA Touren

Jordan Spieth fører Travelers Championship med et enkelt slag efter en åbningsrunde i 63 slag

Jordan Spieth fik en flyvende start på Travelers Championship på PGA Touren, og har taget teten med en 63’er. Padraig Harrington er bedste europæer efter en runde i 66 slag.
Manglende kendskab til banen lod ikke til at genere Jordan Spieth under første runde af Travelers Championship på PGA Touren, idet den 23-årige amerikaner har lagt sig i spidsen efter en flot 63’er (-7). Spieth har ikke tidligere spillet TPC River Highlands banen, men fortalte efter runden, at ham og hans caddy under prøverunderne vurderede, at banen var nærmest skræddersyet til Spieth.
Spieth havde generelt en god dag, men særlig imponerende var amerikanerens jernspil. Målt ud fra kategorien “shots gained – approach to green” var Spieth 3,04 slag bedre end feltet (fjerdebedst) og i “shots gained – tee to green” var Spieth hele 5,2 slag bedre end feltet (næstbedst).
– Læs også: Brooks Koepka sejrede ved US Open
Spieth fører med et enkelt slag foran de to amerikanere Johnson Wagner og Brett Stegmaier, mens irske Padraig Harrington er bedste europæer på en delt sjetteplads efter en bogeyfri runde i 66 slag (-4). Harrington er for nyligt vendt tilbage efter en skadespause, så det bliver spændende at se, om den altid smilende Harrington kan holde sig med fremme som turneringen skrider frem. Harringtons seneste sejr på PGA Touren daterer sig til marts 2015, hvor Harrington vandt Honda Classic.
C More Golf sender direkte hele ugen fra Travelers Championship, og sendetiderne kan ses på vores TV-side.
Travelers Championship, leaderboard