Sergio Garcia deler førstepladsen i München

Sergio Garcia er søndag på jagt efter sæsonens tredje sejr efter sejre i Dubai og ikke mindst US Masters tidligere på året

Spanske Sergio Garcia deler førstepladsen inden søndagens finalerunde i München ved BMW International Open med engelske Richard Bland, der jagter sin første sejr på Europatouren.
Sergio Garcia, der aktuelt ligger nr. fem på verdensranglisten, deler førstepladsen ved BMW International Open efter en 3. runde i 67 slag (-5). Den 37-årige spanier er samlet -13, og deler førstepladsen med engelske Richard Bland, som ligeledes var rundt i en 67’er.
Garcia har gang i en fantastisk sæson, og er efter sejre tidligere på året i Dubai og US Masters på jagt efter sæsonens tredje sejr. Bland er derimod på jagt efter karrierens første sejr på Europatouren i sin optræden nr. 411. Dermed er der lagt op til en nervepirrende søndag for den 44-årige englænder, hvis eneste professionelle sejr daterer sig tilbage til 2001, hvor Bland vandt på Challenge Touren.
De to spillere skal dog også holde øje med resten af feltet, idet der er hele 15 spillere indenfor fem slag bl.a. den forsvarende mester, svenske Henrik Stenson, som deler 10. pladsen i -8.
Jeff Winther (69 slag) og Lucas Bjerregaard (68 slag) ligger siden om side på en delt 28. plads i -6, mens Thorbjørn Olesen (71 slag) deler 40. pladsen i -5.
Finalerunden fra München kan ses direkte i morgen på Viasat Golf og Viaplay fra kl. 12:30.
BMW International Open, leaderboard