Romero vinder BMW International Open efter en spændende finaledag

Andres Romero var med på en sponsorinvitation i München, men med sejren har argentineren nu igen et fast kort til Europatouren

Argentinske Andres Romero vandt BMW International Open efter en utrolig spændende finaledag. De tre danskere gjorde ikke det store væsen af sig.
36-årige Andres Romero vandt søndag sin anden sejr på Europatouren og den første siden 2007, da Romero efter en utrolig tæt finaledag sejrede med et enkelt slag foran belgiske Thomas Detry, spanske Sergio Garcia og engelske Richard Bland.
De fire spillere var lige inden de sidste tre-fire huller i scoren -16, men så trak Romero fra. Garcia treputtede på 16. hul og lavede bogey, og Bland fik ikke reddet sin par på 17. hul, mens blot 24-årige Detry ikke kom ind og i for birdie på 18. hul. Romero slog derimod et kanon drive på par-5 hullet 18 og havde blot ca. 190 meter ind i sit andetslag. Det første put blev noget for kort, men Romero fik styr på nerverne og holede sikkert returputtet og kom således til -17. Romero var dermed rundt i 65 slag (-7), som var finaledagens laveste runde.
– Læs også: Sergio Garcia deler førstepladsen i München
På 18. hul var Garcia lige ved at hole et chip for eagle, mens Bland ligeledes havde et godt forsøg for eagle med putteren, som dog ikke gik i. Dermed kunne Romero lade sig kåre som vinder af BMW International Open 2017. Romero sagde i det efterfølgende vinderinterview, at han havde følt sig noget nervøs på 18. green, da han ikke havde været i denne position i noget tid, men var naturligvis meget glad for sejren og takkede BMW for invitationen til turneringen.
Romero lå inden dagens store triumf nr. 837 på verdensranglisten, men kan naturligvis se frem til et betydeligt avancement når listen opdateres i morgen.
Thorbjørn Olesen (72) blev bedste dansker på en delt 34. plads i -5, mens Jeff Winther (74) sluttede som delt nr. 44 i -4 og Lucas Bjerregaard (76) endte ugen på en delt 59. plads i -2. I de kommende uger kommer der tre Rolex Series turneringer i træk i henholdsvis Frankrig, Irland og Skotland, så vi håber, at danskerne kan levere nogle gode resultater i de vigtige turneringer, hvor der er ekstra store præmiepenge og point til diverse ranglister.
BMW International Open, leaderboard