Kanon runde af Nicole B. Larsen på LPGA Touren

Med en bogeyfri 67’er spillede Nicole sig op i top-20 efter to runder af Walmart Championship på LPGA Touren

Nicole B. Larsen gik en flot 67’er på 2. runde af Walmart Championship på LPGA Touren og avancerede til top-20. Ryu gik 61 og fører med fem slag.
Danske Nicole B. Larsen var lørdag rundt i en bogeyfri 67’er (-4), hvilket sendte hende op på en flot delt 20. plads inden søndagens finalerunde. Scoren kom i hus via to birdies og en eagle på par-5 hullet 18. Nicole ramte 11/13 fairways og 15 greens in regulation, så det var en solid dag for den 24-årige dansker. Nicole er samlet -5, og der er blot tre slag op til top-5, så der er gode muligheder for yderligere avancement på finalerunden med endnu en god runde.
Desværre så gik Therese O’Hara en skidt 2. runde i Arkansas i 74 slag (+3), og således mistede Therese cuttet med tre slag. Det tyder på, at Therese havde en mindre god dag med jernspillet, idet danskeren blev noteret for 11/13 fairwaytræf, men blot 10 greens in regulation.
– Læs også: O’Hara og Broch Larsen fint fra start på LPGA Touren
Turneringen føres af verdensranglistens nr. tre, sydkoreanske So Yeon Ryu som satte ny banerekord med en imponerende 61’er (-10) takket være 10 birdies. Ryu ramte 16 greens in regulation og behøvede blot 25 puts for at sætte sig solidt i spidsen for turneringen i samlet -16. Der er fem slag ned til den delte andenplads, hvor vi finder Stacy Lewis (65) og Moriya Jutanugarn (65). Norske Suzann Pettersen er bedste europæer på en delt femteplads i -8.
Søndagens finalerunde fra Arkansas kan ses direkte på Viasat Golf og Viaplay fra kl. 23:00.
Walmart NW Arkansas Championship presented by P&G, leaderboard