Nanna K. Madsen fandt storspillet frem på Symetra Touren

Nanna fører ranglisten på Symetra Touren og er godt på vej mod at sikre sig et kort til LPGA Touren til næste sæson

Nanna K. Madsen gik en flot 67’er på 2. runde af Island Resort Championship på Symetra Touren, og deler aktuelt femtepladsen på en regnvejrsafbrudt lørdag i Michigan.
Efter en mindre god åbningsrunde i fredags kom Nanna stærkt tilbage på 2. runde og avancerede kraftigt i feltet efter en flot 67’er (-5). Scoren kom i land via en bogey på 2. hul, men derefter fulgte seks birdies og således en runde i fem under par. I en samlet score på -4 ligger Nanna aktuelt på en delt femteplads.
Med 12/14 ramte fairways og 16 greens in regulation tyder det på, at spillet var meget stabilt for den blot 22-årige dansker. Nanna fører sæsonens pengeliste på Symetra Touren bl.a. takket være to sejre tidligere på året. En tredje sejr vil give øjeblikkeligt avancement til LPGA Touren i år, mens de ti bedste fra ranglisten får et kort til LPGA Touren til næste sæson.
2. runde af turneringen i Michigan blev ikke spillet færdigt pga. dårligt vejr, og der er stadig en del spillere, der mangler at færdiggøre runden. Aktuelt føres turneringen af amerikanske Emma Talley, som efter otte huller af 2. runde er -9 samlet og dermed fem slag foran Nanna.
Island Resort Championship, leaderboard