Spieth holder fast i føringen ved Travelers Championship

Jordan Spieth er søndag på jagt efter sæsonens anden sejr, idet Spieth tidligere på året vandt AT&T Pebble Peach Pro-Am

Jordan Spieth holdt fast i føringen ved Travelers Championship efter en stærk afslutning på 3. runde. Engelske Poul Casey og svenske David Lingmerth spiller med om titlen.
Der skulle tre birdies til på de sidste fire huller for, at Jordan Spieth kunne holde fast i føringen efter 54 huller af Travelers Championship på PGA Touren. Spieth lavede yderligere fire birdies på lørdagens runde, og kunne slutteligt skrive under på en 66’er (-4), som bragte den 23-årige amerikaner til -12 samlet.
Spieth havde endnu en god dag med det korte spil og i “shots gained – around the green” tog Spieth 2,1 slag på feltet, mens Spieth havde sin bedste putterunde rent statistisk set, da amerikaneren hentede 1,9 slag på feltet i “shots gained – putting”. Spieth ramte blot 10 greens in regulation, men var på imponerende vis alligevel rundt i fire under par.
På andenpladsen og blot et slag efter Spieth ligger den tidligere Ryder Cup spiller Boo Weekley, som lørdag var rundt i 65 slag (-5). Ligesom Spieth sluttede Weekley stærkt af, og var fem under par på de sidste otte huller takket være fem birdies. Som det ofte er tilfældet når scoren er lav, så havde Weekley en rigtig god dag med putteren og hentede 3,3 slag på feltet i “shots gained – putting”.
– Læs også: Spieth bevarer føringen på PGA Touren – Day mister cuttet igen
43-årige Weekley jagter søndag sin fjerde sejr på PGA Touren og sin første siden maj 2013, hvor det blev til sejr i Crown Plaza Invitational. Weekley får dog formentlig hård kamp til stregen af Spieth, som lader til at have fundet den form, der allerede har indbragt Spieth ni titler på PGA Touren.
De to europæere, engelske Poul Casey (-4) og svenske David Lingmerth (-5), deler fjerdepladsen i -8 og er således stadig med i kampen om titlen, mens vinderen af FedEx St. Jude Classic for et par uger siden, Daniel Berger, ligger alene på tredjepladsen i -9.
Den spændende finalerunde kan søndag ses direkte på C More Golf fra kl. 19.
Travelers Championship, leaderboard