Jordan Spieth vinder Travelers Championship efter omspil

Jordan Spieth med det synlige bevis på sejren i Travelers Championship

Der skulle et holet bunkerslag til på første omspilshul før Jordan Spieth kunne sikre sig sin tiende sejr på PGA Touren efter en utrolig tæt finalerunde.
Det blev en tæt og intens finalerunde ved Travelers Championship, og der skulle et omspil til mellem Jordan Spieth og formstærke Daniel Berger før, at vinderen kunne findes. Begge spillere sluttede i -12 efter en nervepirrende afslutning, hvor både Spieth (70 slag, par) og Berger (67 slag, -3) var op og i for par fra greenbunker på 18. hul.
På første omspilshul (18. hul) ramte Spieth et træ i drivet, men var heldig at bolden blev slynget tilbage på fairway, men dog langt tilbage. Herfra fandt Spieth greenbunkeren, mens Berger fandt greenen efter et lidt skævt drive i venstre. Dermed var der en lille fordel til Berger, men Spieth ville det anderledes og holede sit bunkerslag, og satte dermed maksimalt pres på Berger. Berger holede ikke sit birdieput, og således kunne Spieth lade sig kåre som vinder af Travelers Championship 2017 og oven i købet wire-to-wire, idet Spieth har ført turneringen fra start til slut.
Det var sejr nr. 10 på PGA Touren for den blot 23-årige Spieth, som dermed kun er overgået af selveste Tiger Woods i forhold til alder og 10 sejre på PGA Touren. Særlig imponerende ved denne sejr var, at Spieth slet ikke havde sit “A-game” på finaledagen, men derimod kæmpede åbenlyst med spillet. Alligevel fik Spieth ordnet paragrafferne, og det mindede derfor lidt om netop Woods i gamle dage, som ofte var i stand til at vinde turneringer uden sit “A-game”.
Travelers Championship, leaderboard