Nyt topresultat af Nicole på LPGA Touren

Søndagens 65’er i Arkansas sikrede Nicole sit bedste resultat hidtil på LPGA Touren

Nicole B. Larsen afsluttede Walmart Championship med en fantastisk 65’er og sluttede på en delt ottendeplads og dermed karrierens bedste resultat på LPGA Touren. Ryu vandt turneringen og overtager førstepladsen på verdensranglisten.
Nicole gik en fantastisk afslutningsrunde ved Walmart Championship og avancerede til en delt ottendeplads, som er både årets og karrierens bedste resultat på LPGA Touren. Runden i 65 slag (-6) kom i hus via en bogey og hele syv birdies, hvoraf tre af dem kom på de sidste fire huller. Nicolede lavede fire to’ere på de fem par-3 huller, hvilket er noget usædvanligt og meget imponerende.
Det flotte resultat indbringer Nicole ca. 47.000 dollars til ranglisten og et avancement til en 84. plads på CME Race to the Globe ranglisten.
Turneringen blev vundet af sydkoreanske So Yeon Ryu efter en afsluttende runde i 69 slag (-2), og dermed overtager Ryu førstepladsen på verdensranglisten.
Walmart NW Arkansas Championship presented by P&G, leaderboard