Kjeldsen og Olesen klarer begge cuttet til The Open

Olesen på 18. hul på dagens runde på Royal Birkdale

Både Kjeldsen og Olesen spillede sig idag videre til weekenden i den 146. udgave af The Open på Royal Birkdale. Aktuelt føres The Open i blot -4.
Thorbjørn Olesen var tidligere idag rundt i 72 slag (+2) under svære betingelser med kraftig blæst og en kold luft. Olesen fik en god start med et par hurtige birdies, men så kom der desværre en dobbelt og tre bogeys. Et par sene birdies hjalp på det, og selv ikke en afsluttende bogey bragte Olesens billet til weekenden i fare. I +2 ligger Olesen aktuelt delt nr. 31.
– Læs også: Rory igang med kanon runde
Søren Kjeldsen spillede fejlfrit de første 12 huller, hvor det blev til ni pars og tre birdies. På dette tidspunkt var Kjeldsen -2 samlet og blot tre slag fra førstepladsen. En lidt skidt afslutning sendte desværre Kjeldsen tilbage til en aktuel delt 31. plads efter en runde i 71 slag (+1) – side om side med Olesen.
Det har været en barsk dag på Royal Birkdale, og pt. regner det ret kraftigt, men vinden er dog taget meget af. The Open føres pt. i blot -4 af en kvartet: Kuchar (71 slag), Spieth (+1 efter 10), Koepka (+1 efter 8) og engelske Bland (-1 efter 7).
The Open kan ses direkte på både Viasat Golf og Viaplay frem til kl. 21:00.
https://www.theopen.com/Leaderboard