Koerstz Madsen fører med fem slag på Symetra Touren

Nanna fik tidligere på sæsonen en pris for at føre pengelisten halvvejs inde i sæsonen – i denne uge er sæsones 3. sejr på vej

Nanna K. Madsen gik en suveræn 67’er på 3. runde og fører med hele fem slag, og er dermed på vej mod sæsonens tredje sejr på Symetra Touren.
Efter 36 huller af turneringen i Rochester, New York delte Nanna føringen med Erynne Lee, der vandt den seneste turnering på touren. Nanna satte dog Lee til vægs på 3. runde med en 67’er (-5), og har lagt sig alene i spidsen inden de sidste 18 huller i scoren -16.
Ligesom det var tilfældet de to første runder var spillet bundsolidt, og det blev til 11/14 fairways, 14 greens in regulation, og der skulle 29 puts til, før den fornemme score var i hus.
Med fem slags føring ned til Lee ligner det unægteligt sæsonens 3. sejr for Nanna på Symetra Touren, og dermed en såkaldt “Battleship Promotion” til LPGA Touren allerede i indeværende sæson. Udover sejren og 22.500 USD er scoringsrekorden på Symetra Touren på -19 også indenfor rækkevidde på søndagens finalerunde.
I starten af sæsonen havde Nanna en mindre god kategori på Symetra Touren, og rent faktisk havde Nanna søgt om en invitation til denne uges turnering. Med sæsonens gode spil in mente var det selvfølgelig ikke relevant længere, og det viser bare, at det kan gå stærkt i golf, og nu hedder den LPGA Tour fremover for den talentfulde unge dansker.
Symetra Tour, leaderboard
Interview med Nanna K. Madsen