Endnu et topresultat af Emily på LPGA Touren

Den blot 21-årige Emily lavede igen et flot resultat på den stærke LPGA Tour

Emily K. Pedersen sluttede søndag aften på en delt 20. plads i Marathon Classic på LPGA Touren. Det bragte Emily over 100.000 USD i præmiepenge på touren i denne sæson.
Emily sluttede endnu engang i den sjove ende af feltet på LPGA Touren, hvor Emily igår aftes blev delt nr. 20 i Marathon Classic i Ohio. Den unge dansker afsluttede med en runde i par (71 slag) og sluttede turneringen i -9.
Turneringen blev vundet af sydkoreanske In-Kyung Kim, der med en suveræn finalerunde i 63 slag (-8) og en samlet score i -21 sluttede fire slag foran den amerikanske stjerne Lexi Thompson.
Den delte 20. plads indbragte ca. 17.000 USD, og det bragte sæsonens indtjening på den amerikanske tour op over 100.000 USD. På ranglisten, den såkaldte CME Ranking, ligger Emily nu nr. 74.
– Læs også: Suveræn sejr til Nanna, nu står den på LPGA
Det flotte resultat af Emily understreger endnu engang, hvilken imponerende sæson som den blot 21-årige dansker er igang med. Alle syv cuts på LPGA Touren er klaret i år, og fem gange er Emily sluttet i top-25.
I alt har Emily spillet 27 runder på touren i år, og har et imponerende score gennemsnit på 69,52 slag. Hele 24 gange har Emily været i par eller bedre, hvilket bevidner om en fantastisk stabilitet. Emilys unge alder taget i betragtning er det ret bemærkelsesværdigt og særligt i betragtning af, at de flotte resultater sker på verdens bedste dametour.
Marathon Classic, slutstilling