Suveræn sejr på Symetra Touren – nu står den på LPGA

Med en afsluttende 66’er vandt Nanna sæsonens 3. sejr og dermed direkte avancement til LPGA Touren

Nanna K. Madsen vandt søndag sæsonens tredje sejr på Symetra Touren og avancerer dermed øjeblikkeligt til LPGA Touren. Nanna vandt i all-time scoringsrekord på touren.
Inden finalerunden førte den unge dansker med fem slag, og game planen var at fortsætte med at spille aggressivt. Det lykkedes i den grad, idet Nanna sluttede med en 66’er (-6) takket være syv birdies og en enkelt bogey, hvilket gav en sejr med hele syv slags margin.
Dermed vandt Nanna i imponerende -22 som er all-time scoringsrekord på Symetra Touren, hvilket understreger danskerens utrolige spil i denne uge i Rochester, New York.
– Det føles utrolig godt, og det var fra starten af året målsætningen at kvalificere mig til LPGA, og nu hvor jeg har gjort det, føles det utrolig godt, udtalte Nanna efter runden i New York.
– Læs også: Koerstz Madsen fører på Symetra Touren
Med sejren, som er sæsonens tredje, avancerer Nanna direkte til LPGA Touren, hvor hendes første turnering som fuldgyldigt medlem kan blive i medio august. Der er tre turneringer tilbage i denne sæson på LPGA Touren som Nanna nu er inde i.
Sejren indbragte 22.500 USD og Nanna udbyggede dermed føringen på tourens pengeliste, som danskeren har siddet tungt på stort set hele sæsonen. Fremover kan Nanna se frem til at dyste om langt større pengepræmier samt prestige på LPGA Touren.
Herfra skal lyde et kæmpe tillykke til den unge dansker, og vi håber, at ugens fantastiske resultat kan bane vejen for et wildcard til Europas Solheim Cup fra kaptajnen som er ingen ringere end selveste Annika Sørenstam.
Symetra Touren, leaderboard