ET: Porsche European Open

Porsche er titelsponser i denne uge, og derfor er teemarkeringerne omdannet til minibiler

På Europatouren spilles der i denne uge Porsche European Open i Hamborg, og der er fem danskere til start inklusiv Ryder Cup kaptajnen, Thomas Bjørn.
Efter sidste uges forrygende drama på Royal Birkdale er Europatouren rykket til Hamborg og Porsche European Open. Green Eagle Golf lægger græs til, og der venter spillerne noget af en udfordring, idet banen måler ca. 6.800 meter.
Der er fem danskere til start, og Jeff Winther og Lucas Bjerregaard er i morgen en del af formiddagsboldene, mens Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen og Lasse Jensen først teer ud om eftermiddagen.
– Læs også: Spieth på jagt efter en Grand Slam
Olesen er en del af en af eftermiddagens tv-bolde, idet danskeren skal ud med amerikaneren og den forsvarende US PGA Championship mester, Jimmy Walker og skotske Richie Ramsay, der gjorde en god figur til The Open.
På Race to Dubai er Olesen bedste dansker på en 33. plads, mens Jensen på en 67. plads allerede har sikret kortet til næste sæson. Bjerregaard (120), Bjørn (122) og Winther (170) har ikke gjort det store væsen af sig indtil videre i sæsonen, og ligger dermed pt. på den forkerte side af top-100, som får fornyet kortet til næste sæson.
Bjørn på rangen i Hamborg, under kyndig guidance af kollegaen og golftræneren Robert Rock

Den kommende Ryder Cup kaptajn, Thomas Bjørn var ikke kvalificeret til sidste uges The Open, men var dog til stede på Royal Birkdale som medkommentator for Sky Sports. I denne uge gælder det dog Bjørns egen golf, og efter forrige uges Scottish Open, hvor det blev til en delt 15. plads, skrev Bjørn på Twitter, at han for første gang i lang tid var tilfreds med spillet.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte alle fire dage fra Hamborg, og i morgen starter sendingen kl. 11:00.
Porsche European Open, starttider