ET: Olesen fint fra start i Hamborg

Olesen var i dag rundt i 69 slag takket være bl.a. seks birdies

Thorbjørn Olesen var bedste dansker i dag med en runde i -3 og ligger på en delt 16. plads i Porsche European Open. De øvrige danskere overnatter på den forkerte side af cutgrænsen.
Med en runde i 69 slag (-3) kom Thorbjørn Olesen godt fra start i Porsche European Open i Hamborg med en delt 16. plads. I sidste uge til The Open var Olesen fint tilfreds med spillet, men fik ikke scoret godt. På 1. runde ramte Olesen 12 greens i regulation, hvilket var lidt under feltets gennemsnit, så det tyder på, at Olesen fik scoret noget bedre i dag.
De fire øvrige danskere fik ikke den bedste start på turneringen i Hamborg, så Lasse Jensen (+1), Thomas Bjørn (+2), Jeff Winther (+2) og Lucas Bjerregaard (+5) skal spille bedre i morgen, hvis de skal klare cuttet. Efter 1. runde ligger cuttet på -1, mens par giver en 73. plads.
Engelske Richard McEvoy og amerikanske Julian Suri deler førstepladsen i 66 slag (-6), mens bl.a. den forsvarende mester, franske Alexander Levy, og sydafrikanske Charl Schwartzel deler tredjepladsen i -5.
Formiddagens tv-bold med Levy, Schwartzel og amerikanske Patrick Reed (-4) stod for dagens bedste samlede score i -14, og gav dermed både arrangørerne og tilskuerne fuld valuta for pengene.
Porsche European Open, leaderboard