LPGA Tour: Emily bedste dansker i Skotland

Emily fortsætter de gode takter og ligger fint med efter 1. runde af Scottish Open

LPGA Touren gæster i denne uge kvindernes Europatour på Dundonald Links i Skotland, og Emily K. Pedersen er bedste dansker efter en runde i par.
I denne uge er det kvindernes tur til at prøve kræfter med Dundonald Links efter, at herrernes Europatour spillede Scottish Open på samme bane ugen før The Open. Turneringen på kvindernes Europatour er også en del af den amerikanske LPGA Tour, så det er et stærkt felt, der er mødt op på den skotske vestkyst.
Emily K. Pedersen er bedste dansker efter en åbningsrunde i 72 slag (par) og ligger på en delt 26. plads. Formstærke Emily kom ellers skidt fra start med tre bogeys i træk, men spillede derfra fejlfrit og fik med tre birdies runden tilbage i par.
Nanna K. Madsen, der efter sæsones tredje sejr på Symetra Touren i sidste uge nu er fuldgyldigt medlem af LPGA Touren, åbnede med en 74’er (+2) og ligger lige akkurat på den rigtige side af cuttet på en delt 55. plads.
– Læs også: Koerstz Madsen tæt på top-100 i verden
Derimod fik Nicole B. Larsen en skidt start på turneringen, idet det blev til en runde i 77 slag (+5), hvilket placerer Nicole på en delt 95. plads.
Den 42-årige australier, og syvdobbelte majorvinder, Karrie Webb har lagt sig i front med en runde i 65 slag (-7). Webb har vundet imponerende 56 gange tilsammen på Europa- og LPGA Touren, men er dog uden en sejr siden 2014. Runden i -7 giver et slags forspring til amerikanske Cristie Kerr, som ligger alene på andenpladsen. De to har skilt sig lidt ud fra resten af feltet, idet tredjepladsen deles i -3.
Verdensranglistens nr. et, sydkoreanske So-Yeon Ryu deler 14. pladsen i -1, mens norske Suzann Pettersen var rundt i 70 slag (-2) og ligger på en delt ottendeplads.
Scottish Open, leaderboard