Emily faldt lidt tilbage på 3. runde af Scottish Open

Emily gik lørdag en 76’er og faldt lidt tilbage i stillingen

Emily K. Pedersen faldt lidt tilbage i Scottish Open efter en 76’er på 3. runde – dog kun fire slag fra top-10.
3. runde af Scottish Open på Dundonald Links på den skotske vestkyst blev ikke nogen dansk succes. Emily K. Pedersen var rundt i 76 slag (+4), mens Nanna K. Madsen måtte tage til takke med en 79’er (+7). Det placerer de to danskere på hhv. en 27. og en 64. plads inden finalerunden. Vejret var til tider ret udfordrende, men der blev alligevel scoret ganske pænt.
Emily blev noteret for 11 greens i regulation, og med 33 puts blev scoren ikke reddet med god scrambling. Emily er dog blot fire slag fra top-10, så en god finalerunde kan stadig sikre et godt resultat for den formstærke dansker.
Turneringen føres af Sei Young Kim (69) og Karrie Webb (70) i samlet -6, mens Cristie Kerr (73) ligger på tredjepladsen i -4.
Emily spillede 3. runde med verdensstjernen Michelle Wie, som gik en 73’er og deler 12. pladsen i +2 inden de sidste 18 huller. På denne plads finder vi bl.a. også den nuværende verdensetter, So-Yeon Ryu (70).
Scottish Open, leaderboard