Smith vinder Porsche European Open efter omspil

Den blot 24-årige rookie Jordan Smith vandt søndag sin første sejr på Europatouren

Der skulle omspil til før vinderen af Porsche European Tour kunne kåres, og her trak Jordan Smith det længste strå, mens Alexander Levy måtte nøjes med andenpladsen. Bjørn blev bedste dansker på en delt 33. plads.
Finalerunden af Europatour turneringen, Porsche European Open blev spillet under vanskelige forhold, idet det blæste kraftigt. Spillerne kom dog alligevel flot rundt, og blandt top-18 var det kun amerikanske Julian Suri, der gik over par.
– Læs også: Video, Hoffman fører RBC Canadien Open
Den forsvarende mester af turneringen, dog ikke på Green Eagle banen i Hamborg, Alexander Levy (69, -3) og engelske Jordan Smith (71, -1) sluttede begge to i -13, og der måtte således omspil til.
På første omspilshul (18. hul, par 5) lavede begge spillere par, selvom Levy havde en stor chance for birdie, men franskmanden mistede puttet. De to måtte således ud på 18. hul igen, og her formåede Smith at lave en birdie, og dermed vandt den 24-årige englænder sin første Europatour turnering.
Finske Mikko Ilonen stod for søndagens laveste runde via en bogeyfri 65’er (-7) og avancerede til en delt ottendeplads.
Thomas Bjørn sluttede turneringen i Hamborg af med en fin 70’er (-2), og det sendte den 15-dobbelte Europatour vinder op på en delt 33. plads i -4.
Desværre så faldt Thorbjørn Olesen den anden vej i stillingen, idet en afsluttende runde i 74 slag (+2) gav en samlet score i -3 og en delt 37. plads.
Porsche European Open, leaderboard