Rory Mcilroy dropper caddie

British Open blev den sidste turnering for Rory Mcilroy med J.P. Fitzgerald på baggen. Rory Mcilroy har fyret den caddie som har hjulpet ham til sejr i 4 Majorturneringer og 18 andre turneringer rundt om i verdenen.
Senest ved British Open, hvor Mcilroy blev nummer 4, fik Fitzgerald ellers stor ros for måden han fik Mcilroy tilbage på sporet efter en særdeles dårlig start på turneringen. Fitzgerald skulle eftersignende have sagt “Du er Rory McIlroy, hvad fanden laver du?” efter de første 5 huller af torsdagens runde.
Dog gik der rygter blandt de andre caddies på touren om at Fitzgerald ikke forberedte sig tilstrækkeligt til turneringerne, hvilket flere gange har resulteret i forkert køllevalg.
Fitzgerald nåede at tjene over 8 millioner pund i de næsten 10 år hvor chefen hed Rory Mcilroy.
Mcilroy fortæller at det bliver hans bedste ven, Harry Diamond, som skal agere caddie i de næste to store turneringer i USA.