Årets sidste major

Så er vi snart klar til at tage hul på årets sidste major PGA Championship, der spilles på Quail Hollow. Banen er vel kendt blandt spillerne på PGA Touren, da der spilles Wells Fargo Championship på banen. Flere af de store navne har gode erfaringer på banen, og specielt Rory Mcilroy har spillet godt her. Mcilroy har vundet her to gange og har vist god form på det seneste.
Manden der stjæler overskrifterne inden årets sidste major er Jordan Spieth. Hvis Spieth vinder i denne uge vil han være den yngste nogensinde til at have vundet alle fire majors. Han har vundet 3 gange i denne sæson og når hans putter er varm, er han altid med fremme.
Sidste uges vinder Hideki Matsuyama er også blandt favoritterne i denne uge. Hans præstation i sidste uge var meget imponerende og det kunne godt være tid til, at Matsuyama vinder sin første major.
Vi kan glæde os over at have hele 3 danskere med til start. Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen er med på Quail Hollow. Vi kan godt tillade os at have nogle forventninger til Thorbjørn Olesen, som sluttede rigtig flot af i sidste uge på Firestone. Hvis han kan fortsætte de takter, så kan han være et godt bud på den første danske majorvinder.
Der er under alle omstændigheder lagt op til en stor turnering. Mange spillere fra toppen af verdensranglisten har vist god form og er klar til at kæmpe om årets sidste majortrofæ.
Torsdag sender Viasat Golf og Viaplay live fra første runde kl. 19.00