Stærk afslutning holder FedEx Cup slutspil i live for Kjeldsen

Kjeldsen var igår rundt i 69 slag, hvilket rækker til en delt 86. plads efter 1. runde

Søren Kjeldsen sluttede stærkt af på 1. runde af Wyndham Championship og endte i -1. Svenske Henrik Stenson ligger på andenpladsen i -8.
Denne uges Wyndham Championship på PGA Touren er den sidste almindelige turnering før der tages hul på FedEx Cup slutspillet i næste uge, hvor der er adgang for top 125 på FedEx Cup ranglisten. Her ligger Søren Kjeldsen nr. 154, så der skal et rigtigt godt resultat til, hvis Kjeldsen skal forlænge sin PGA Tour sæson.
I næste uge spilles der som bekendt Made In Denmark på Europatouren, og her er Kjeldsen til start. Det stiller dermed endnu større krav til Kjeldsen i denne uge, idet det kun er top 100, der får adgang til Dell Technologies Championship om to uger.
Efter 12 huller af gårsdagens runde i North Carolina var der ikke meget der tydede på, at Kjeldsen kunne holde liv i håbet om deltagelse i FedEx Cup slutspillet, idet danskeren var +3. Men med en flot afslutning med fire birdies på de sidste seks huller, fik Kjeldsen vendt skuden og kom i klubhuset i -1 (69 slag), og ligger dermed på en delt 86. plads.
Kjeldsens lange spil var rigtig solidt, idet det blev til 12 ud af 14 ramte fairways (delt 1. plads) og 15 greens in regulation (delt 23. plads). Men omkring og på greens var Kjeldsen mindre skarp, hvilket kostede for meget i forhold til resten af feltet.
Svenske Henrik Stenson var rundt i en imponerende 62’er (ti pars og otte birdies) og ligger alene på andenpladsen, og er blot et enkelt slag efter amerikanske Matt Every, som var rundt i 61 slag takket være syv birdies og en eagle. Eaglen kom allerede på 1. hul, hvor Every på imponerende vis holede sit andetslag fra ca. 95 meter.
Wyndham Championship, leaderboard