Kanon runde af Kjeldsen på PGA Touren

Takket være en suveræn 63’er avancerede Kjeldsen kraftigt i stillingen på 2. runde af Wyndham Championship

Søren Kjeldsen gik dagens næstbedste runde og rykkede ind i top-15 efter 2. runde af Wyndham Championship. Stenson holder sig fortsat med helt fremme.
Der blev scoret lavt på 2. runde af Wyndham Championship i North Carolina, og danske Søren Kjeldsen holdt sig bestemt heller ikke tilbage. Med en fantastisk bogeyfri 63’er (-7) avancerede Kjeldsen fra en delt 86. plads til en delt 14. plads efter 36 huller.
Kjeldsen fortsatte, hvor han slap på 1. runde, og kom tre under par efter blot fem huller. Herefter fulgte fem pars, hvorefter Kjeldsen lavede fire birdies på de sidste otte huller. Runden i 63 slag er Kjeldsens laveste runde nogensinde på PGA Touren, mens sidste års 64’er (-8) til The Memorial er danskerens laveste runde i forhold til par på den amerikanske tour.
Præcisionen fra tee var igen i top på fredagens runde, og efter to runder har Kjeldsen ramt 22 ud af 28 fairways, hvilket er fjerdebedst af alle i feltet. Putteren var ligeledes brandvarm på 2. runde, og i kategorien “shots gained putting” hentede Kjeldsen hele 4,3 slag på feltet, og er nu femtebedst i den kategori med +5,3 slag på de første 36 huller.
– Læs også: Stærk afslutning holder FedEx Cup slutspil i live for Kjeldsen
Kjeldsen er samlet -8 efter 36 huller og fra den delte 14. plads, er der fem slag op til førstepladsen, som deles af Ryan Armour, nr. 187 på FedEx Cup ranglisten og nr. 543 på verdensranglisten, og Webb Simpson, US Open vinderen fra 2012. Armour gik dagens bedste runde i 61 slag (-9), mens Simpson var rundt i 64 slag (-6).
Svenske Henrik Stenson fulgte gårsdagens 62’er op med en runde i 66 slag (-4), og ligger alene på tredpladsen i -12. I vanlig stil ligger sidste års vinder af The Open godt til i kategorien greens in regulation, hvor Stenson er femtebedst med 32 ramte greens efter to runder. 41-årige Stenson ligger blot nr. 75 på årets FedEx Cup rangliste, men med blot et enkelt slag op til den førende duo, peger pilen opad for den langtslående svensker.
Wyndham Championship, leaderboard