Hele 8 danskere klar til finalerunderne i Himmerland

Efter en god afslutning af Thomas Bjørn blev hele 8 danskere klar til weekendens spil ved Made in Denmark i Himmerland.
Bedst er Lasse Jensen. Med en samlet score i 6 slag under par indtager han en delt 6. plads. Ét slag dårligere i 5 under par samlet ligger Joachim B. Hansen, Søren Kjeldsen og Mads Søgaard på en delt 13. plads. De resterende danskere er Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen på en delt 22. plads i 4 slag under par samlet, Thomas Bjørn i et slag under par samlet på en delt 53. plads og endeligt Challenge Tour spilleren Martin Ovesen i Par samlet på en delt 64. plads. Amatøren Rasmus Højgaard så også ud til at skulle være med i weekenden, men en ærgerlig bogey på sidste hul kostede desværre for spilleren fra Gyttegaard.
Det så ellers endnu bedre ud undervejs på anden runde. Joachim B. Hansen førte efter 11 spillede huller turneringen i samlet 9 slag under par, men et skævt drive på hul 13 kostede en ærgerlig dobbeltbogey. Dette kombineret med yderligere 2 bogies resulterede altså i en runde i par og en fortsat samlet score i 5 slag under par.
Fredagens bedste runde blev spillet af den tidligere vinder Marc Warren, som kom rundt i blot 64 slag (-7). Turneringen føres af engelske Steve Webster i 8 slag under par samlet.