druids glen
Druids Glen er en ganske særlig oplevelse

En af Irlands allerbedste golfbaner – Druids Glen – bliver ofte omtalt som Europas Augusta National, som jo er banen, hvor der hvert år spilles US Masters på. En række af hullerne på Druids Glen er anlagt helt i samme stil som Augusta National. Blomsterne, søerne og den helt fantastiske stand Druids Glen altid leverer har også gjort Druids Glen til en berømt og anerkendt golfbane.

Flere gange har der været afholdt Europa Tour turneringer på Druids Glen. Og store navne som Colin Montgomerie og Sergio Garcia er blandt de spillere, som har sejret på Europa Touren på Druids Glen.

Druids Glen har for nylig tilsluttet sig Golfhæftet. Dermed kan indehavere af et Golfhæftet kort spille banen til 1/2 greenfee den første gang man ønsker at spille banen. Udover Druids Glen er der en række andre pragtfulde golfbaner, som også modtager Golfhæftet, og dermed giver halv pris på greenfeen. Flere af dem er ligesom Druids Glen beliggende indenfor en times kørsel fra Dublin Centrum.

 

druids glen_2
Druids Glen kaldes ofte for Europas Augusta National

Også mange baner i Danmark

Ledreborg3
Ledreborg Palace Golf er en af de golfbaner i Danmark, hvor man kan spile til 1/2 greenfee med Golfhæftet

Golfhæftet er et internationalt kort, hvor man også kan spille mange golfbaner i en række andre lande til 1/2 greenfee. I Danmark er antallet af klubber, som modtager Golfhæftet oppe på næsten 100. Man kan bl.a. spille baner som Ledreborg Palace Golf, Skjoldenæsholm Golf Club og Søllerød Golf Klub på Sjælland. I Jylland kan man f.eks. spille Stensballegård Golf eller Royal Oak. Der er så mange gode muligheder og golfoplevelser med Golfhæftet. Rigtig mange kortholdere benytter Golfhæftet når de planlægger golfudflugter og får spillet mange nye og spændende golfbaner.

Golfhæftet koster kr. 450,- og du kan bestille det her