John Daly The Open 2015Som du kan se i en anden artikel pĂĄ Teetime, sĂĄ kastede John Daly sit jern i vandet under anden runde af US PGA – efter at have slĂĄet tre bolde i vandet.

Men hvad siger reglerne egentlig om dette? Det har Teetimes regelskribent skrevet en lille blog om:

-> Læs hele bloggen her (og se video af episoden).

Man kan fx. spørge sig selv:

– MĂĄtte han gerne bytte jernet ud med et andet?
– MĂĄtte han i sĂĄ fald gerne hente et andet jern end det, der røg i vandet?
– MĂĄtte han gerne bede drengen (der fandt jernet i vandet) om at komme med det?
– Koster det nogen straf at kaste et jern i vandet?

-> Læs hele bloggen her (og se video af episoden).