30-09-2010 European Tour 2010,  38th RYDER CUP, The Celtic Manor Resort, Twenty Ten Course, City of Newport, Wales, UK. 01-03 Oct.   Tiger  Woods of United States during the practice round.

Der er næsten et ĂĄr til, at det gĂĄr løs pĂĄ Hazeltine National Golf Club, hvor Ryder Cup 2016 skal spilles. Alligevel er den amerikanske kaptajn, Davis Love III, godt igang med, at samle sit hold af kaptajner – og nu har han fĂĄet en yderst interessant ansøgning.

Under sidste uges Presidents Cup i Sydkorea, ringede mobilen hos vicekaptajn Fred Couples under fredagens spil, og i den anden ende var Tiger Woods. Han bad om at tale med en anden vicekaptajn – Davis Love III.

Tiger gjorde det klart, at han ville være en del af holdet til næste års Ryder Cup. Selv hvis det blev i en rolle som vicekaptajn.

– Han (Woods) sad og sĂĄ det derhjemme, og han følte, at han blev nødt til, at ringe. Han talte om alle de ting, han følte vi skulle gøre forud for næste ĂĄr, og han havde en masse gode ideer, sagde Davis Love III efterfølgende.

— Læs ogsĂĄ: USA vandt Presidents Cup

Med en placering som nummer 311 på verdensranglisten samt hans nuværende situation, hvor en ny rygoperation holder ham ude indtil starten af 2016, så er det ret usandsynligt, at Woods kvalificerer sig til Ryder Cup holdet. Alligevel lyder det dog til, at han er med på Hazeltine.

Davis Love III har allerede udpeget Tom Lehman som den ene af sine vicekaptajner, og alt tyder nu pĂĄ, at Woods ogsĂĄ kommer med pĂĄ holdet bag holdet.

– Vi er allerede godt igang med planlægningen, og Tiger er lige sĂĄ interesseret som resten af os i, at komme igang, sagde Davis Love III.