Tiger Woods meddelte i denne weekend, at han efter lægens ordre må trække sig fra de to kommende turneringer, Genesis Open og Honda Classic, og dermed har den tidligere verdensetter, der er igang med sit comeback til top-golf, igen igen planlagte turneringer i kalenderen, og hans tilbagevenden må stå som et stort spørgsmålstegn. Og måske endda ikke bare et spørgsmål om hvornår Tiger Woods spiller igen, men om Tiger Woods spiller igen.

Det er igen ryggen der driller. Det var den, der fik Woods til at trække sig fra Omega Dubai Desert Classic, og som nu har fået ham til aflyse alle fremtidige planer.

— Læs ogsĂĄ: McGinley: – Woods’ comeback var et PR-stunt

Weekendens afbud markerer Woods tredje og fjerde af slagsen i de sidste fem mĂĄneder, og siden august 2015 har han blot spillet Ă©n 72-hullers turnering. Det var hans egen Hero World Challenge, hvor han – pĂĄ trods af mange birdies – endte som nummer 15 af 17 deltagere. Han havde hĂĄbet pĂĄ 16 runders golf her i starten af 2017, men fik kun tre efter et misset cut og nu igen en skade i ryggen.

Der en tunering pĂĄ Augusta National om et par mĂĄneder, der – uanset Tigers hemmelighed om sin kalender – mĂĄ stĂĄ som det helt store mĂĄl for dette forĂĄrs-comeback. Og inden da er der Arnold Palmer Invitational, som Woods har vundet otte gange. DĂ©n turnering og naturligvis The Masters pĂĄ Augusta mĂĄ være det Woods sigter mod nu. Men Ă©n ting er intentioner – noget andet er fysisk formĂĄen. Har hans ryg kræfterne til at klare 72 huller? Det mĂĄ tiden vise.

— Læs ogsĂĄ: Tiger Woods skifter til TaylorMade

Genesis Open, som Woods skulle have spillet, støtter hans velgørenhedsorganisation, og derfor vil Woods være til stede. Men kun som ambassadør og som ansigt udad til. En rolle han sikkert helst vil undgå, men som i sidste ende kan være alt hvad der ligger for enden af den lange, snørklede vej, som den tidligere hersker af sporten nu har bevæget sig ind på endnu engang.