Seks spillere der kan vinde

RickieFowler_humble15-286598Rory McIlroy er vært for Irish Open, og har fået overtalt en række stjerner til at deltage på Royal County Down i Nordirland, mens der på PGA Tour spilles AT&T Byron Nelson på TPC Four Seasons Resort i Texas.
Nedenfor ses ugens bud på spillere, som kan spille med om sejren.
— oOo —
Dubai Duty Free Irish Open Hosted by the Rory Foundation
Rickie Fowler
Verdensranglistens nr. 9 efter sejren i The Players Championship. Rickie Fowler har tidligere gjort det godt på linksbaner i bl.a. The Open, og det bliver spændende at følge ham på Europa Touren i denne uge.
Marc Warren
Made in Denmark vinderen har gjort det godt i år på Europa Touren. I sidste uge blev han nr. 18 på Wentworth, og nu skal der så spilles linksgolf, hvor skotske Warren har stor erfaring.
Tommy Fleetwood
Engelske Fleetwood har kun vundet én gang på Europa Touren i karrieren, men han bliver bedre og bedre, og er helt fremme som nr. 52 på verdensrsanglisten. Har spillet masser af linksgolf i sin ungdom, og har tre top-5 placeringer i Alfred Dunhill Links Championship de seneste fire år.
AT&T Byron Nelson
Jordan Spieth
Var også på listen i sidste uge, hvor han blev nr. 2. For fem år siden var han som 16-årig amatør nr. 7 inden finalerunden af Byron Nelson, men sluttede på en 16. plads, og efter at hav fået Masters sejren lidt på afstand, ser han ud til at kunne presse Rory McIlroy i toppen af verdensranglisten.
Dustin Johnson
Har haft tre top-10 placeringer på banen, og senest en 7. plads sidste år. Har ikke spillet siden Players Champonship, hvor han blev nr. 69.
Gary Woodland
Endnu en spiller der gjorde det fint sidste år, hvor han blev nr. 7, og han har vist god form på det seneste.
— oOo —
Nedenfor ses resultaterne for spillerne i sidste uges Seks spillere der kan vinde:
BMW PGA Championship
Rory McIlroy – MC
Francesco Molinari- nr. 5
Luke Donald – nr. 38
Crowne Plaza Invitational at Colonial
Ryan Palmer – MC
Jordan Spieth – nr. 2
Zach Johnson – nr. 19