Rekordmange £ for en Open-sejr

hoylake14-274653 (2)Når det næste måned går løs på St. Andrews Old Course ved 2015-udgaven af The Open, så er det med den største præmiesum i turneringens historie.
Den samlede præmiesum er steget med næsten 10 mio. kroner, således at der nu er 66,5 mio. kroner at spille om. Vinderen af turneringen kan alene hjemtage 12 mio. kroner, hvilket er en stigning på 1,8 mio. kr. i forhold til sidste år.
— Læs også: Video: Så vild er US Open banen
Dermed kommer The Open op på samme niveau som de øvrige tre majors. Jordan Spieth vandt således også 1,8 mio. dollar for sine sejre ved henholdsvis The Masters og US Open.
– The Open Championship repræsenterer det ypperste for verdens golfspillere, og denne justering af præmierne er intet mindre end hvad turneringen fortjener, siger Peter Dawson fra R&A i en pressemeddelelse.