Fjerde top-20 i træk for Winther

JeffWinther_pierpont15-291091
Grundet sin kategori var Jeff Winther ikke inde i Madeira Islands Open, der er en af sæsonens store turneringer på Challenge Touren, men ved Northern Ireland Open var han igen med i feltet, og det blev til endnu en godkendt indsats.
– Læs mere: Karrierens bedste resultat for Nicole Broch Larsen
De første tre runder på Galgorm Castle blev gået i 67, 68 og 67 slag, og derfor var Winther helt fremme på femtepladsen inden søndagens finalerunde. Desværre kunne spillet ikke helt følge med på de sidste 18 huller, og med 73 slag endte det med en 16. plads. En skuffende afslutning men det er nu blevet til fire top-20 resultater i træk, og inden næste uges turnering i Finland er han som nummer 19 bedst placerede dansker på Challenge Tour Road to Oman.
Christian Gløet var også med i finalen, og takket være en afsluttende runde i 71 slag sluttede han ét slag dårligere end Jeff Winther som nummer 25.
Turneringen i Nordirland blev vundet af Clément Sordet fra Frankrig, der efter en spændene finalerunde vandt med et enkelt slag foran John Hahn fra USA.
Northern Ireland Open, resultat.