Karrierens bedste resultat for Nicole Broch Larsen

11855700_1007761649254196_8079078484490954336_n
Nicole Broch Larsen havde i fjor en flot sæson som rookie på Ladies European Tour, og med 60.078 euro sluttede hun som nummer 29 på ISPS Handa Order of Merit. I denne sæson har den talentfulde pige fra Hillerød så taget spillet op på et endnu højere niveau, og søndag blev det til karrierens bedste resultat.
– Læs mere: Cappelen har fundet formen i Kansas
Ved Tipsort Golf Masters i Tjekkiet førte Nicole Broch Larsen sammen med Becky Morgan fra Wales turneringen efter to runder, og de to var sammen med Nanna Koerstz Madsen ude i søndagens førerbold. En finalerunde i 69 slag betød, at Nanna Koerstz Madsen sluttede på en flot 5. plads, men undervejs på runden kunne hun se, Nicole Broch Larsen spillede sig alene i front, og mod slutningen så det ud til, at det skulle blive til dansk sejr. Desværre måtte Nicole Broch Larsen noterer en triplebogey på hul 16, og det kom til at koste sejren. Efter 70 slag søndag lød scoren på -11, og det var to slag dårligere end vinderen, Hannah Burke fra England.
Et enkelt hul blev særdeles kostbar, men Nicole Broch Larsen kan se tilbage på karrierens bedste resultat, der vil bringe hende frem på både Order of Merit, hvor hun inden turneringen var nummer otte op på verdensranglisten, hvor hun var nummer 144.
Mens Daisy Nielsen trak sig undervejs i turneringen, så klarede også Emily Kristine Pedersen og Malene Jørgensen cuttet på Golf Park Pilsen. 68 slag, der var den bedste danske finalerunde, betød en slutplacering som nummer 30 for Emily Kristine Pedersen, mens Malene Jørgensen blev nummer 49 efter at have gået den sidste runde i 73 slag.
Billedet har Nicole Broch Larsen lagt på sin side på Facebook. Her ser hun holde en pause under en prøverunde, og netop pauser og rigelig væske har været nødvendig i denne uge i Tjekkiet, hvor temperaturen til tider har været over 35 grader.
Tipsport Golf Masters, resultat.