Jaidee vandt, mens Lucas får ny sæson på ET

Lucas Bjerregaard
Når den nye sæson på Europa Touren begynder, vil Lucas Bjerregaard fortsat være fuldgyldigt medlem i kategori 10. Det står fast, efter han med en topplacering ved Porsche European Open, spillede sig til en fornyelse af sit kort.
– Læs mere: Scenarier for Europa Tour danskerne
På Golf Resort Bad Griesbach leverede Bjerregaard fire runder i 68 slag (-3), og det var nok til at slutte på en flot 5. plads som bedste dansker. Før turneringen i Tyskland lå Bjerregaard som nummer 98 på Race to Dubai Rankings med 228.450 euro , men søndagens resultat giver 66.200 euro, der vil rykke op omkring nummer 80.
Søren Kjeldsen (70) sluttede som næstbedste dansker som nummer 9, mens Lasse Jensen (73), der lørdag lavede hole in one, blev nummer 36. Endelig blev Anders Hansen nummer 44 efter en finalerunde i 70 slag.
Vinder af Porsche European Open blev Thongchai Jaidee, der med en afsluttende runde i 67 slag vandt med et enkelt slag foran Graeme Storm (67), mens Pelle Edberg (69) sluttede på tredjepladsen. Det var den syvende sejr på Europa Touren for den populære thailænder og den første siden Nordea Masters i fjor.
Europa Touren rejser i den kommende uge fra Tyskland til Skotland, hvor der på St. Andrews, Kingsbarns og Carnoustie bliver spillet Alfred Dunhill Links Championship. Her er Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Morten Ørum Madsen, Lucas Bjerregaard og Søren Hansen de danske deltagere.
Porsche European Open, resultat.
badgriesbach15-298384