Kjeldsen og Olesen klar til WGC-Matchplay – Poulter på vippen

SørenKjeldsen_munchen15-292052Søren Kjeldsens flotte 2015 har sikret ham et yderst spændende turneringsprogram dette forår, og altså bragt ham fra sidste uges Arnold Palmer Invitational og videre til denne uges WGC-Dell Matchplay, der spilles i Texas. Alt sammen fremragende forberedelse til årets første major, der spilles på Augusta National om godt to uger.
Også Thorbjørn Olesen er med ved matchplay-turneringen i Texas. Godt nok var danskerens placering som nummer 66 i verden ikke nok til automatisk kvalifikation, da kun de 64 bedste er med, men afbud fra Jim Furyk og Henrik Stenson har gjort, at der er to danskere i feltet.
— Læs også: Europa Tour kort og Ryder Cup i fare for Poulter
En der til gengæld ikke står på startlisten endnu, er matchplay-specialisten Ian Poulter. Englænderen ligger lige bag Thorbjørn Olesen på Ian Poulterverdensranglisten, og skal altså håbe på et afbud yderligere, hvis skal være med ved turneringen som han vandt i 2010.
Alternativet for Poulter er deltagelse i Puerto Rico Open på PGA Touren, og han meddeler at han holder sin rejseplaner åbne til allersidste øjeblik.
— Læs også: Video: Poulter kører ind i træ på skitur
– Jeg er førstereserve til WGC-Dell Matchplay. Jeg venter og ser om nogen trækker sig, og hvis ikke så flyver jeg til Puerto Rico Open, skriver Poulter på Twitter.
WGC-Dell Matchplay begynder allerede onsdag imens turneringen i Puerto Rico først starter torsdag. Det giver altså Poulter muligheden for at vente til sidste øjeblik med at rejse.