Ærgerlig afslutning for Therese på Symetra Touren

ThereseKølbæk_2014_IMG_5200Danske Therese O’Hara lå på en delt 15. plads inden finalerunden ved Chico’s Patty Berg Memorial, men en skidt sidste runde i +5 sendte Therese tilbage til en delt 21. plads i +3 samlet.
Betingelserne var dog også hårde på banen søndag, hvilket tydeligt vises af at Therese kun faldt seks pladser tilbage med sin finalerunde, der indeholdt syv bogeys og to birdies.
– Selvfølgelig var det ikke den afslutning jeg havde håbet på, men stadig en solid uges arbejde. Jeg overkom meget efter en skidt første runde, og der er masser af positivt jeg kan tage med mig videre til Sarasota næste uge, skriver Therese O’Hara på sin Facebook-side.
— Læs også: Ung englænder løb med sejren da Kjeldsen blev nummer fire
Turneringen blev vundet af svenske Madelene Sagström, der forsvarede sin føring søndag trods en afslutningsrunde i +3. Sagström endte på -9, hvilket var et slag bedre end tyske Sophia Popov, der endte på andenpladsen.
De to øvrige danskere i feltet på Symetra Touren i denne uge, Stephanie Bertelsen og Nicole Broch Larsen missede begge cuttet.
Chico’s Patty Berg Memorial, leaderboard