Ashun Wu vinder i Østrig

stockholm16-310372Ashun Wu (billedet) vandt søndag denne uges turnering på Europatouren, da han med en afsluttende runde i -3 (69) henviste spanske Adrien Otaegui til andenpladsen i Lyoness open på Atzenbrugg i Østrig.
Før finalerunden var det ellers sydafrikanske Zander Lompard, der havde lagt sig i spidsen, men efter en finalerunde i +2 (74) måtte han nøjes med en 5. plads
Med sejren til Ashun Wu, må man bare konstatere at det asiatiske indtog på Europatouren bliver mere og mere markant. Således var det den 6. asiatiske sejr i de sidste 12 turneringer.
Desværre blev denne uges finalerunder på Europatouren helt uden dansk deltagelse, så lad os håbe at de to gange Søren, Hansen og Kjeldsen kan vise de danske farver bedre frem, når vi i den kommende uge skal i gang med årets anden Major, nemlig US Open på Oakmont.