Ugens starttider US Open

SørenHansen_malelane14-281277To gange Søren er med som repræsentanter for Danmark, når årets hårdeste golfturnering spilles på Oakmont Country Club i denne uge.
US Open banerne er traditionelt set sat op med meget høj og saftig rough og lynhurtige greens, der gør, at spillerne ofte kæmper med at klare par. Jordan Spieth sagde det meget godt ved pressemødet mandag: – Hvis jeg laver en 75’er derude, giver jeg min caddie en highfive, går ind og får en øl, og er meget tilfreds med mig selv.
Netop Spieth skal i første runde ud med Zach Johnson og Bryson DeChambeau. Sidstnævnte gør i øvrigt sin professionelle Masters-debut ved turneringen efter at han imponerede som amatør ved The Masters i april.
— Læs også: Søren Hansen klar til US Open efter omspil
Søren Hansen skal ud sammen med amerikanske Justin Hicks og Jason Allred imens navnebror Kjeldsen får selskab af Brendan Steele og Sydafrikas Jaco van Zyl.
Rory McIlroy, Danny Willet og Rickie Fowler skal også ud sammen imens der er flere år på bagen i bolden med Martin Kaymer, Lee Westwood og Luke Donald.
Samtlige starttider for de to første runder kan ses på turnerings hjemmeside.
Viasat Golf og Viaplay sender masser af golf fra US Open. Sendetiderne kan ses på vores TV-side.