Søgaard eneste dansker under par på Challenge Touren

Mads SøgaardJoachim B. Hansen og Jeff Winther havde i fjor en flot sæson på Challenge Touren, hvor de begge sluttede i top-15 på pengelisten og dermed fik kortet til Europa Touren. Igen i år er der danskere på Challenge Touren, men skal en eller flere af dem spille sig på Europa Tour kortet, skal der virkelig til at ske ting og sager. Før denne uge D+D Real Slovakia Challenge er Mads Søgaard som nummer 78 eneste dansker i top-100 på ranglisten.

D+D Real Slovakia Challenge bliver spillet på Penati Golf Resort, og efter torsdagens åbningsrunde er Mads Søgaard eneste af de fire danskere under par. 70 slag (-2) placerer ham som nummer 34, mens Andreas Hartø (73 slag) er nummer 89, Christian Gløet (74) er nummer 105, og endelig er Martin Simonsen placeret som nummer 116 efter en runde i 75 slag.
Den førende spiller er Ryan Fox fra New Zealand, der var rundt i -7.
D+D Real Slovakia Challenge, leaderboard.