Nanna i top-15 imens Nicoles medaljedrøm blæste væk i Rio

Nanna_K_M_3Nicole Broch Larsen lå på en delt femteplads inden fredagens tredje runde ved OL i Rio, men når morgendagens finalerunde går igang, er hun på en delt 34. plads.
Det blev ellers til en birdie på første hul for Nicole, men en bogey på andet, en firedobbelt bogey på tredje hul og tre bogeys på de følgende fire huller sendte danskeren langt tilbage i feltet. At hun tilbagelagde bagni i +3 var derfor ikke så vigtigt. Nicole var rundt i +10 fredag og er nu samlet i +3 efter tre runder.
Vinden var kraftig på banen udenfor Rio, og flere spillere måtte skrive under på høje scores. Faktisk var kun 12 af de 60 spillere under par fredag.
— Læs også: OL set med en caddies øjne
Nanna Koerstz Madsen formåede heller ikke at bryde par, men fik dog reddet en runde i +1, og avancerede dermed til en 15. plads. Hun er nu i -3 samlet.
Sydkoreanske Inbee Park fører stadig OL-turneringen efter en runde i -1. Hun er nu i -11 samlet, og har to slags forspring til New Zealands Lydia Ko, der gik dagens bedste runde i -6 og avancerede hele 20 pladser, og amerikanske Gerina Piller i -9.
TV2 Zulu sender direkte fra lørdagens finalerunde, hvor medaljerne altså skal fordeles, fra kl. 12.30, og skruer man de rød/hvide briller helt rigtigt på, så kan man måske håbe på, at Nanna Koerstz Madsen med en fantomrunde, kan komme i betragtning til medaljer.
OL (k), leaderboard