Nordirsk føring i Skotland, hvor Tinning gør det ok

SteenTinning_amsterdam13-258088På den europæiske senior tour spiller man i denne uge Prostate Cancer UK Scottish Senior Open i Skotland. Dannebro bliver repræsenteret af Steen Tinning, som var rundt i 71 slag (-1) på fredagens første runde. Lørdagens anden runde blev endnu bedre for danskeren, som i dag kun brugte 69 slag (-3), hvilket gør at han indtager en delt 14.plads inden søndagens finalerunde. Tinning havde fire birdies og en bogey på dagens runde. Steen er hele ti slag fra spidsen, men med en god runde i morgen kan en top-10 placering bestemt ikke udelukkes.
Læs også:- Pieters fører – Jeff hænger på 
I toppen af stillingen finder vi nordirske Ronan Rafferty i -14 efter en 67’er (-5) på dagens 18 huller. Han har to slag ned til Santiago Luna fra Spanien i -12. Luna var rundt i dagens bedste runde (-7), og har anden pladsen for sig selv. Sidste mand i top tre australske Mike Harwood i -11. Intet er altså afgjort inden søndagens sidste 18 huller!