Forhåndsfavoritten Snedeker spiller med om sejren på Fiji

Brandt SnedekerBrandt Snedeker er som nummer 23 på verdensranglisten den højst rangerede spiller ved Fiji International, og som en af forhåndsfavoritterne leverede den amerikanske Ryder Cup vinder en imponerende runde fredag, og han spiller nu for alvor med om sejren.
– Læs mere: Ingen danskere i toppen ved Alfred Dunhill Links
En bogeyfri runde indeholdende fem birdies og en eagle gav Snedeker scoren 65 slag (-7), og han går ind til de to finalerunder på Natadola Bay Golf Club på en andenplads med blot et enkelt slag op til Matthew Giles (66) fra Australien.
Vijay Singh er den helt store sportsstjerne på Fiji, men skal han vinde i denne uge, så skal der mirakler til henover weekenden. I anden runde var han rundt i 75 slag, og i +1 samlet er han nummer 23.
Fiji International, leaderboard.