Glover fik gummiarme – Pampling vandt

rod pamplingDer har i denne uge været spillet Shriners Hospitals for Children Open på den amerikanske PGA Tour og det hele har forgået i Las Vegas i den vestlige del af USA. Efter lidt forsinkelser i løbet af de første par dage, fik man hentet det hele i går og finalerunden kunne dermed forløbe som planlagt søndag. Inden de sidste 18 huller førte Lucas Glover i -15, men turneringen endte ikke lykkeligt for den tidligere Major-vinder.
Læs også:- Olesen vinder Turkish Airlines Open på Europatouren 
Det blev i stedet australske Rod Pampling der løb med sejren efter en finalerunde i 65 slag (-6). Pampling kom dermed til -20 samlet, hvilket var nok til at vinde med to slag ned til de nærmeste forfølgere. Pampling lå det mest af dagen et enkelt slag efter Glover, men med birdies på 16 og 18 hul, den sidste med et putt fra 32 fod, kunne Pampling fortjent lade sig hylde som vinder. Pampling havde tidligere på ugen en fantomrunde i 60 slag (-11).
LucasGlover_fortworth15-289678Andenpladsen gik til Brooks Koepka, som sluttede turneringen af med en 67’er (-4), hvilket sendte ham til -18 totalt. Koepka havde fem birdies og en bogey på de afsluttende 18 huller. Lucas Glover, førte som skrevet tidligere, det meste af dagen med et enkelt slag til sine nærmeste konkurrenter. Desværre fik amerikaneren de berømte gummiarme, og med bogeys på 17 og 18 måtte han nøjes med tredjepladsen alene i -17.
Læs også:- Fremgang for alle fire danskere i feltet – trio med topplacering. 
malelane14-281500Italienske Francesco Molinari gik dagens bedste runde i 61 slag (-10), hvilket sendte ham hele 42 (!) pladser frem i stillingen til en delt fjerdeplads. Molinari leverede et pletfrit scorekort med 8 birdies, en eagle og ingen bogeys. Den delte fjerdeplads delte han med Harris English og Geoff Ogilvy i -16.
Shriners Hospitals for Children Open, leaderboard