Billetsalget til Made in Denmark 2017 er åbnet

made in denmarkTorsdag d. 17. november kl. 10:00 åbner billetsalget til Made in Denmark 2017
Køb din billet med det samme og vind fede præmier
Made in Denmark 2017 kan opleves fra 24. – 27. august på Himmerland Golf & Spa Resort med Pro-Am onsdag den 23. august. En partout-billet giver dig igen adgang til hele ugen. Køb din billet her.
Der udbydes i første omgang tre billettyper:

  • Partout (Alle dage) Voksne *385 kr. + gebyr (kr. 15,-)
  • Partout (Alle dage) Børn U/16 kr. *25 kr. intet gebyr
  • 1-dags billet (Valgfri dag) *200 kr. + gebyr (kr. 15,-)
  • *Bemærk venligst, at ovennævnte priser er gældende frem til 1. januar 2017.

1-dags billetten med valgfri dag er noget helt nyt, og giver som navnet afslører køber mulighed for selv at vælge den dag, hvor man ønsker at bruge billetten.
Alle der køber billetter inden den 24. december, deltager i løbende julekonkurrencer om masser af præmier. Hovedpræmien som trækkes den 24. december er en plads i Pro-Am’en, der spilles onsdag den 23. august.
Festen i teltbyen og camping fortsætter
Selvom det endelige koncept endnu ikke kan offentliggøres, så er det sikkert, at der igen laves et setup med musik og underholdning i teltbyen, ligesom der også i 2017 vil være mulighed for at campere lige ved banen.
– Musikken og Made in Denmark Camp blev modtaget helt fantastisk i 2016, så det vil vi selvfølgelig arbejde videre med. Det er stadig for tidligt at offentliggøre et program, men vi har masser af sjove idéer som vi arbejder på højtryk med at få på plads, fortæller promoter Flemming Astrup og oplyser samtidig, at salget af campingpladser åbner i starten af det nye år.
Verdens bedste fans
Fra 2014 – 2016 har Made in Denmark været en kæmpe folkefest. Vi håber derfor, at vi igen i 2017 kan skabe en fantastisk kulisse ved den mest farverige turnering på Europa Tour kalenderen. De danske fans er allerede et væsentligt samtaleemne på Europa Touren, og med endnu et år på Himmerland Golf & Spa Resort og Himmerland Hill, så skal det renomé naturligvis udbygges, når Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen m.fl. skal heppes frem til sejr.
Køb billetter her.